Konferensresa till Prag

Snart dags för en konferensresa till Prag

Vi ska åka på konferensresa till Prag innan semestern.

Prag är en stad som är full av överraskningar. Det är en plats där du kan njuta av den lugna elegansen i ett sekelgammalt palats eller utforska det banbrytande nattlivet. Oavsett vad du har för intressen kommer du garanterat att hitta något att njuta av i Prag. I vårt team ser vi verkligen fram emot att utforska denna vackra stad tillsammans och att arbeta med att förbättra vårt affärserbjudande.

Prag är en stad full av historia, kultur och vackra landskap. Det är Tjeckiens huvudstad och har varit ett populärt turistmål i många år. Det finns massor av saker att se och göra i Prag, så det kan vara svårt att veta var man ska börja.

Om du letar efter några idéer är här bara några av de många saker du kan göra i denna underbara stad.

Karlsbron

En av de mest populära attraktionerna i Prag är Karlsbron, som sträcker sig över floden Vltava. Bron är kantad av statyer av helgon och är en fantastisk plats för att njuta av utsikten över staden.

Gamla stan

Ett annat måste är torget i Gamla stan, där det astronomiska klocktornet står. Här finns också många restauranger och kaféer, vilket gör det till den perfekta platsen för att koppla av efter en dag med sightseeing.

Pragborgen

Om du är intresserad av historia ska du se till att besöka Pragborgen, som går tillbaka till 800-talet.

David Czech statyn

Och ingen resa till Prag skulle vara komplett utan att se den ikoniska statyn av David Czech, som är över sex meter hög!

Slutsats

Oavsett vilka intressen man har finns det något för alla att upptäcka och uppleva i Prag! Jag och mina kollegor ser verkligen fram emot att få åka på konferesresa dit och arbeta med vårt företag samtidigt som vi får njuta av denna vackra stad.